Пригоди

На Миколаївщині парубок побив працівницю магазину та поліцейського

Молодий чоловік продовжував проявляти зухвале та нецензурне ставлення

Цей материал також доступний

Поліція Миколаївської області розповіла про ситуацію яка сталася увечері 26 лютого 2024 року. До чергової частини Вознесенського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з розважальних закладів районного центру молодий чоловік веде себе неадекватно, провокує конфлікти з відвідувачами та завдав тілесних ушкоджень працівниці магазину.

Правоохоронці затримали 23-річного злочинця після виклику слідчо-оперативної групи райуправління поліції, відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час комунікації з правоохоронцями він продовжував проявляти зухвале та нецензурне ставлення, ігноруючи їхні вимоги заспокоїтись і припинити протиправні дії. В кінці розмови він напав на одного з поліцейських, нанісши йому тілесні ушкодження кулаком в обличчя.

Слідчі розпочали кримінальне провадження відразу за двома статтями Кримінального кодексу: частиною 2 статті 125 “Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності” та частиною 2 статті 345 “Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків”. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Найближчим часом суд вирішуватиме питання про застосування запобіжного заходу щодо підозрюваного. Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button