Пригоди

У потрійному ДТП у Миколаєві перекинувся фургон

У Миколаєві, в мікрорайоні Варварівка, сталася масштабна автопригода з участю трьох транспортних засобів, що призвело до тимчасових ускладнень в русі автомобілів.

Вранці 26 лютого у Миколаєві на вулиці Веселинівській відбулася серйозна дорожньо-транспортна пригода. За повідомленнями очевидців і даними з соціальних мереж, зіткнулися вантажівка, кросовер та фургон, що спричинило значні ускладнення для руху транспорту в цьому районі.

За попередньою інформацією від Управління патрульної поліції, вантажівка Renault Magnum зіткнулася з кросовером Volkswagen Tiguan, який в результаті удару був відкинутий на фургон Volkswagen LT. Від сили удару фургон перевернувся на бік.

Внаслідок аварії, зафіксовано одного постраждалого – водія фургону, якого з травмами було негайно госпіталізовано.

На місці події працювала патрульна поліція, яка намагалася налагодити рух транспорту, ускладнений через ДТП. Слідчі поліції продовжують з’ясовувати всі обставини пригоди.

Органи правопорядку закликають водіїв бути уважними на дорозі та обережно обирати швидкість руху, особливо в умовах погіршеної видимості або складних погодних умов.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button