Пригоди

Смертельна ДТП на Миколаївщині: загинув водій позашляховика

слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ

Цей материал також доступний

19 лютого 2024 року, близько 19:15, на 69-му кілометрі автодороги Н-24 «Благовіщенське-Миколаїв» у напрямку до Миколаєва, сталася жахлива подія. За попередніми даними, 52-річний водій автомобіля Toyota RAV4 допустив зіткнення з задньою частиною автомобіля ГАЗ 53, який керувався 36-річним водієм, що рухався у попутному напрямку. Про це повідомляє 20 лютого відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди водій Toyota RAV4, отримавши серйозні тілесні ушкодження, загинув на місці події.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть особи. Санкція цієї статті передбачає до восьми років ув’язнення.

Слідчі поліції наразі активно встановлюють обставини та причини автопригоди. Правоохоронці звертаються до всіх громадян, які можуть надати будь-яку інформацію про цю трагедію, звернутися до Первомайського районного відділу поліції за вказаними контактами: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 29 або за телефонами (068) 314-29-49, (096) 916-05-19, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button