Суспільство

Україна починає будувати другу лінію оборони на Херсонщині

Україна посилює свої оборонні позиції, розпочавши облаштування другої лінії оборони в Херсонській області. Олександр Прокудін, начальник Херсонської обласної військової адміністрації, поділився деталями цієї ініціативи, наголосивши на її важливості після успішного визволення регіону.

“Наразі ми підійшли до наступного етапу – облаштування другої лінії оборони. Подібні заходи проводиться в усіх прифронтових регіонах, не лише на Херсонщині, але й в усій країні”, – заявив Прокудін

Планування включає створення фортифікаційних споруд, облаштування опорних пунктів та укріплень, які повинні забезпечити надійний захист території від можливих агресивних дій. Прокудін підкреслив, що такі оборонні заходи є стандартною практикою для усіх прифронтових зон, а тепер їх активно впроваджують і на Херсонщині.

Важливим аспектом є й те, що, незважаючи на можливі занепокоєння серед цивільного населення, зведення другої лінії оборони аж ніяк не означає відступ або здачу. Навпаки, це свідчить про рішучість і готовність України до захисту своїх територій.

Він також заспокоїв громадськість, звернувшись до них з закликом не піддаватися на провокації та паніку:

“Чомусь більшість цивільного населення сприймає облаштування другої лінії оборони як зраду і здачу позицій. Заклики у дусі ‘ЗСУ відступають, Херсон здадуть’ та іншу маячню прошу залишити російським пропагандистам. Жодних причин для паніки немає. Наші відважні воїни міцно стоять на захисті Херсонщини та всієї країни”.

Прокудін закликав громадян зберігати спокій та довіру до Збройних Сил України, які, за його словами, непохитно стоять на захисті держави.

Ця ініціатива по облаштуванню другої лінії оборони в Херсонській області є частиною ширшої стратегії оборони України, спрямованої на забезпечення міцності та безпеки країни в умовах поточних викликів.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button