Пригоди

На Миколаївщині: чоловік сокирою тяжко поранив співмешканку

У Первомайському районі Миколаївської області стався жахливий інцидент: у стані алкогольного сп’яніння 51-річний місцевий житель здійснив зухвалу атаку на свою 59-річну співмешканку, завдавши їй тяжких тілесних ушкоджень за допомогою сокири.

Згідно з повідомленням відділу комунікації поліції Миколаївської області, тривожний сигнал надійшов 13 лютого від медиків швидкої допомоги, які доставили жінку з відкритими ранами рук і ніг. Поліція негайно вирушила на місце події, де було зібрано докази та вилучено знаряддя злочину – сокиру.

Розпочавши конфлікт на побутовому грунті, чоловік ударив жінку декілька разів, спричинивши їй серйозні травми. На щастя, за даними медиків, життю постраждалої нічого не загрожує, і вона зараз перебуває під наглядом лікарів.

Зловмисника було затримано та доставлено до районного відділку поліції, де йому оголосили підозру у скоєнні умисного тяжкого тілесного ушкодження за ст. 121 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до восьми років ув’язнення. Суд вирішить питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваного.

Цей випадок вкотре наголошує на серйозності проблеми домашнього насильства та важливості своєчасного реагування на подібні інциденти.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button