Суспільство

В Миколаєві пустять біля ₴1 млн на обслуговування пожежної сигналізації у закладах освіти

З них є й навчальні заклади Корабельного району

Цей материал також доступний

Управління освіти Миколаївської міської ради оголосило тендер на послуги з технічного обслуговування системи пожежної сигналізації та системи оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей в 55 навчальних закладах та адміністративних будівлях, дана інформація опублікована на сайті системи публічних закупівель Prozorro.

Мова йде про 15 дитсадків, 29 ліцеїв та гімназій, дві початкові школи. З них є й навчальні заклади розташовані в Корабельному районі: ЗДО №101, ДНЗ №104, Миколаївський ліцей №1, Миколаївська гімназія №29, Миколаївська гімназія №54, Миколаївський ліцей ім. Олега Ольжича та Дитячий центр з позашкільної роботи Корабельного району.

Також витратять кошти на техобслуговування систем пожежної сигналізації в Миколаївській спеціальній школі для дітей з порушеннями зору, три палаци творчості учнів, станцію юних техників, групу з господарського обслуговування та будинок вчителя.

Очікувана вартість складає 1 мільйон 156 тисяч гривень. До 20 лютого триває процес подачі тендерних пропозицій, в цей же день відбудеться аукціон.

Виконати технічне обслуговування систем пожежної сигналізації підрядник має в період з 1 березня 2024 до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button