Суспільство

Управління освіти Миколаєва за 3,7 млн купить інтерактивні дошки і телевізори для 27 шкіл

Таким чином хочуть оснастити учбові кабінети

Цей материал також доступний

Управління освіти Миколаївської міської ради оголосило тендер на закупівлю 25 інтерактивних дошок та 8 телевізорів для оснащення учбових кабінетів у 27 школах міста, про що свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro.

Очікувана ціна закупівлі складає 3 мільйони 702 тисячі 186 гривень, аукціон призначено на 3 жовтня, а надати техніку переможець торгів має до 15 листопада. Як йдеться у технічній документації, інтерактивні дошки мають бути мінімальною діагоналлю 65, мінімальною роздільною здатністю зображення 3840 × 2160 пікселів, мати захисне, загартоване, антиблікове скло екрану.

У телевізорів має бути з операційною системою Smart TV (ОС Android не нижче 11 версії), роздільна здатність екрану не гірше 4K UHD, діагональ екрану не менше 55.

У переліку навчальних закладів, для яких оголосили тендер, є чотири школи Корабельного району – Миколаївський ліцей ім. О. Ольжича, Миколаївський ліцей №40, Миколаївський ліцей № 58 (у минулому – гімназія №3) та Миколаївський ліцей №1 (у минулому – економічний ліцей №1). Усі вони мають отримати по одній інтерактивній панелі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button