Суспільство

Пошкоджено більше 160 будинків: за тиждень від атак рф по Миколаєву найбільше постраждав Корабельний район

Мешканцям пошкоджених будинків роздали шифер, брезент та інші матеріали

Цей материал також доступний

Минулого тижня від російських обстрілів у Миколаєві постраждали житлові будинки у трьох районах міста На кожній із локацій весь цей час працювали комунальні бригади та адміністрації районів. Про ситуацію станом на 12 лютого 2024 року повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

У Корабельному районі зафіксовано найбільше руйнувань як житлових будинків, так і комунікацій. На місці досі працюють наші бригади. У більшості будинків там уже зашиті вікна.

“Ще залишається певна кількість покрівель – роботи непрості, тому на це потрібно кілька днів. Також ще залишається багато уламків і сміття – будемо вивозити”, – повідомив міський голова.

Як зазначив заступник голови адміністації Корабельного району Олександр Гвозденко постраждали в Корабельному районі більше 160 будинків.

“Роздали людям OSB-плити, роздали людям 300 листів шиферу, біля 200 листів брезенту 6*4 – це основні матеріали. Далі цвяхи, рейки, ліс”, – повідомив Гвозденко.

Окрім цього як зазначив заступник адміністації Корабельного району, він особисто буде проходити кожен будинок та буде проводити капітальне обстеження, де буде офрмлюватись протокол та чек-лист на основі якого буде виплата матеріальної допомоги від держави.

В Інгульському районі виконані основні роботи – у будинках зашили вікна ОСБ-плитами та накрили покрівлі брезентом. Залишилось вивезти рештки будівельного сміття та уламків.

У Заводському районі наші бригади вже завершили всі роботи з ліквідації наслідків обстрілів.

Також Сєнкевич зазначив, що усі пошкоджені квартири та будинки обстежить комісія, яка складе акти для того, щоб миколаївці змогли отримати компенсацію. Хто ще не подав заяву на проведення такого обстеження – зробіть це. Детальна інформація за посиланням.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button