ПригодиТема дня

Кількість пошкоджених внаслідок обстрілу будинків у Корабельному зросла до 119

російська агресія має бути покарана!

Цей материал також доступний

Мер Миколаєва Сєнкевич повідомив, що кількість пошкоджених будинків у місті внаслідок атаки російської федерації 7 лютого 2024 р. зросла з 70 до 119. Про це він оголосив у своєму Telegram-каналі. Він також зазначив, що на місці обстрілу працювало близько 200 комунальників та рятувальників із різних бригад, таких як «Парки», «Пілот», «Водоканал», ГДМБ, газовики, енергетики, підрозділи ДСНС та адміністрація Корабельного району.

За словами Сєнкевича, з матрезерва міста було виділено необхідні матеріали для ремонту пошкоджених будинків, такі як шифер, плівку, брезент, дошки та рейки. Протягом сьогоднішнього дня працівники продовжували допомагати зашивати будинки, а завтра планується продовження цієї роботи, зокрема, бригада із 33 осіб буде зашивати вікна та накривати дахи у пошкоджених будівлях.

Крім того, розпочато прибирання території, включаючи засипання вирви та очищення кварталу поруч з нею. Сєнкевич висловив подяку всім небайдужим за допомогу у відновленні міста після обстрілу​​.

Нагадаємо, ми писали: Пошкоджено більше 70 будинків, пошта і майстерня: наслідки обстрілу росіянами в Корабельному районі 7 лютого

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button