ПригодиТема дня

Внаслідок влучання ворожої ракети в Миколаєві загинув Глове Леонід Олександрович

Співчуваємо рідним у цій важкій втраті🙏

Цей материал також доступний

Сьогоднішній день затьмарений сумом у Миколаєві, де спільнота оплакує втрату видатної особистості. Леонід Олександрович Глове, відданий своїй справі працівник Миколаївської філії “Газмережі“, став жертвою ворожої ракетної атаки по Корабельному району 7 лютого 2024 року. Протягом багатьох років Леонід Олександрович був душею колективу, обіймаючи посаду головного енергетика, а згодом продовжив свою діяльність, навчаючи молодь, навіть після виходу на заслужений відпочинок.

Його життєвий шлях був прикладом невтомної праці та відданості своїй професії. Леонід Олександрович виховав не одне покоління професіоналів, які тепер несуть велику гордість та вдячність за його наставництво. Він був не лише визнаним фахівцем у своїй галузі, але й чуйною, доброзичливою особистістю, завжди готовою прийти на допомогу.

Втрата Леоніда Олександровича є непоправною для його родини, колег, учнів та всіх, хто його знав. В ці скорботні часи ми висловлюємо наші глибокі співчуття рідним і близьким. Його внесок у розвиток газової індустрії та виховання молодих фахівців залишиться в історії та в серцях тих, кого він навчав та підтримував.

Сьогодні ми не просто схиляємо голови в скорботі; ми також вшановуємо й віддаємо належну шану життю та спадщині Леоніда Олександровича Глове – людини, яка залишила незгасимий слід у серцях та на життєвому шляху багатьох.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button