ПригодиТема дня

У Корабельному районі зловмисник кинув в людей гранату: двоє постраждалих

За скоєне чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення

Цей материал також доступний

Пізно ввечері 10 лютого 2024 року до відділення поліції №3 Миколаївського райуправління (обслуговує Корабельний район міста) надійшло повідомлення від миколаївців про те, що поряд із магазином по вулиці 295-ї Стрілецької Дивізії невідомий кинув вибухівку у двох чоловіків, після чого втік із місця скоєння злочину.

Про це повідомляє 12 лютого Головне управління Національної поліції в Миколаївській області.

У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські карного розшуку, оперативники відділення поліції та фахівці відділу кримінального аналізу встановили особу фігуранта та його місце перебування. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець.

Правоохоронці з’ясували, що між зловмисником та постраждалими виник конфлікт. Під час зʼясування стосунків фігурант дістав гранату та кинув у опонентів. У результаті вибуху тілесні ушкодження отримали чоловіки віком 28 та 34 років.

З місця події поліцейські вилучили фрагмент запалу та направили його на експертне дослідження.

Фрагмент запалу
Фрагмент запалу

Слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури правоохоронці оголосили затриманому про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Замах на умисне вбивство».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років ув’язнення.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button