Пригоди

48-річний мешканець Корабельного району зберігав вдома гранати та наркотики

За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі

Цей материал також доступний

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Миколаївській області спільно з поліцейськими відділення поліції №3 (Корабельний ВП) та відділом кримінального аналізу ГУНП в Миколаївській області за узгодженням з прокуратурою провели санкціонований обшук за місцем мешкання 48-річного чоловіка, який за місцем свого мешкання фігурант незаконно зберігав наркотичні засоби та гранати.

“У ході проведення обшуку правоохоронці виявили та вилучили гранати типу РГД-5 та Ф-1, а також готовий до вживання канабіс. Зі слів чоловіка, гранати він зберігав про всяк випадок, а нарокзілля для власного вживання”, – повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Слідчі затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК України.

За вказаними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження, попередньо, за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами” та за ч. 2 ст. 309 КК України “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту”. За скоєне чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

Усе вилучене правоохоронці направили на проведення експертних досліджень, за результатами яких вирішуватиметься питання щодо повідомлення чоловікові про підозру.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button