Пригоди

Мешканець Миколаївщини побив перехожого та напав на поліцейських

Бійка сталася на автовокзалі в місті Южноукраїнську

Цей материал також доступний

У Южноукраїнську 42-річний чоловік влаштував бійку з громадянином, а потім наніс тілесні ушкодження поліцейським, про що повідомили у Вознесенському районному управлінні поліції:

11 грудня 2023 року близько 05:30 до відділення поліції №3 Вознесенського райуправління надійшло повідомлення про те, що на автовокзалі в м. Южноукраїнську чоловікові спричинили тілесні ушкодження. На виклик прибули співробітники сектору реагування патрульної поліції. На місці події один із учасників конфлікту почав поводити себе зухвало, висловлювався нецензурною лайкою на адресу працівників поліції. На вимогу патрульних припинити протиправні дії, фігурант завдав удар по обличчю одному із поліцейських та почав тікати. Під час затримання зловмисник наніс ще одному поліцейському удар по голові”.

Правоохоронці доставили зловмисника до відділення поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

За вказаним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України “Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків”.

За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури затриманому оголосили про підозру. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button