СуспільствоТема дня

Чверть мільйона пенсії, зарплата і проценти з банків: декларація нового заступника Цуканова

Розумний є також депутатом Миколаївської міськради від Корабельного району

Цей материал також доступний

Помічник нардепа Гайду Олександр Розумний, який тепер обіймає посаду заступника голови адміністрації Корабельного району міста Миколаєва, у своїй декларації за 2022 рік, яку опублікував кілька днів тому, відобразив наступні основні пункти своїх статків і доходів:

  • Заробітна плата: отримав зарплату в сумі 89 040 грн від основного місця роботи на той час в адміністрації Інгульського району міста Миколаєва.
  • Пенсія: Як додаткове джерело доходу вказано отримання пенсії (колишній військком Корабельного РВК Олександр Розумний – військовий пенсіонер) на суму 257 773 грн.
  • Проценти з банку: Від Державного Ощадбанку України Розумний отримав проценти за вкладами, загальна сума яких склала 13 170 грн та 43 грн.

Статки Олександра Розумного:

  • Транспортний засіб: В декларації вказаний легковий автомобіль Hyundai Tucson 2017 року випуску, за який на момент придбання в 2018 році було сплачено 833 400 грн.
  • Грошові активи: Олександр Розумний задекларував наявність готівкових коштів у сумі 15 000 USD та депозит у Акціонерному товаристві “Державний Ощадний Банк України” на суму 2000 грн.

Банківські рахунки:

  • Вказано наявність рахунків у двох банках: “ПриватБанк” та “Державний Ощадний Банк України”, але конкретні суми на рахунках не розкриваються в декларації.

Зазначимо, що в декларації Олександра Розумного за 2022 рік не вказані об’єкти нерухомості або інші значні матеріальні активи, крім автомобіля.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button