СуспільствоТема дня

1,7 мільйона боргу перед депутатом ОПЗЖ, майно і прибутки: декларація Цуканова

Голова адміністрації Корабельного району Миколаєва подав декларацію за 2022 рік

Цей материал також доступний

Олександр Цуканов, який обіймає посаду голови адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради, 30 січня 2024 року подав свою декларацію за 2022 рік. Вона включає детальну інформацію про доходи, власність та фінансові зобов’язання чиновника органу місцевого самоврядування.

Серед активів декларанта – квартира площею 63,1 кв.м, придбана у 2008 році, та житловий будинок загальною площею 206 кв.м, набутій у 2020 році. Цуканов також задекларував земельну ділянку площею 1000 кв.м, придбану в тому ж 2020 році.

В автопарку голови адміністрації – електромобіль XPENG G3 2021 року випуску, вартість якого на момент придбання склала 842 тис. грн.

Дружина голови райадміністрації – Олена Цуканова працює в школі №40, але ні її посада, ні заробітна плата в декларації чиновника не зазначені.

Згідно з декларацією, Олександр Цуканов має готівкові заощадження у розмірі 51 тис. доларів США. Крім того, він є власником рахунків у Акціонерному товаристві “Райффайзен Банк”.

Серед доходів за звітний період – заробітна плата на основному місці роботи у розмірі 631 тис. грн за рік, а також виплати та відшкодування від профспілкової організації на загальну суму 2 тис. грн.

Декларація також включає інформацію про фінансові зобов’язання Олександра Цуканова, зокрема про позику на суму 1,68 млн грн, взяту у 2021 році. Позичальник – Андрій Фатьянов (депутат облради від ОПЗЖ, на той момент – один з керівників заводу “Океан”).

Нагадаємо, ми писали:
Фракцію «ОПЗЖ» у Миколаївській облраді очолив один із директорів заводу “Океан”

Ця декларація є частиною щорічного обов’язку державних службовців звітувати про своє майно та доходи, з метою забезпечення прозорості та запобігання корупції у державних структурах.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button