Пригоди

"Масова бійка у нічному клубі Миколаєва: затримання бешкетників переросло у сутичку з поліцією"

Мати порушника намагалася фізично завадити поліції вивести її сина до службового автомобіля

Цей материал також доступний

Ввечірі в п’ятницю, 26 січня 2024 року, нічний клуб «Сутінки», розташований у Миколаєві, став ареною масової бійки. Для врегулювання конфлікту на місце події було направлено патрульну поліцію та бійців спеціалізованого підрозділу ТОР, – повідомляє кореспондент «Новин-N».

Заворушення не обмежилося приміщенням клубу – затримання учасників інциденту продовжилось на вулиці. Під час затримання одного з порушників ситуація загострилась: чоловік відмовлявся виконувати вимоги правоохоронців, отримуючи при цьому підтримку від своєї дружини та матері. Жінки вдалися до нецензурної лексики, намагаючись перешкодити затриманню, зокрема, погрожуючи втручанням СБУ. Кульмінацією стало те, що мати порушника намагалася фізично завадити поліції вивести її сина до службового автомобіля.

Незважаючи на спротив, правоохоронцям вдалося доставити затриманого до районного відділення поліції для детального розслідування обставин інциденту. Також на місце події було викликано медичних працівників швидкої допомоги для надання допомоги тим, хто постраждав під час бійки та затримання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button