Пригоди

Розтратив 432 тис. грн бюджету: керівнику комунального підприємства на Миколаївщині вручено підозру

Триває досудове розслідування

Цей материал також доступний

Під час досудового розслідування слідчі відділення поліції №7 Миколаївського районного управління встановили, що голова комунального підприємства однієї з сільських рад у Миколаївському районі упродовж 2022 року уклав та підписав договори з товариством про закупівлю транспортних засобів за завищеними цінами.

Внаслідок умисних протиправних дій службової особи комунальному підприємству була спричинена шкода у сумі 432 тисячі гривень, про це 22 січня 2024 року повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури слідчі повідомили посадовцю про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах та в умовах воєнного стану».

Відповідно до санкції інкримінованої статті зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button