Пригоди

Брав автівки на ремонт та продавав їх на запчастини: поліцейські Миколаївщини оголосили підозру автовикрадачу

Слідство триває

Цей материал також доступний

До Баштанського районного відділу поліції звернулись двоє мешканців району із заявами про викрадення їхніх транспортних засобів – ВАЗ 2101 та Москвич М-2140. Поліцейським заявники повідомили, що залишили транспортні засоби у майстерні чоловіка, який за домовленістю повинен був здійснити ремонт автомобілів. Через декілька місяців очікування потерпілі почали цікавитись у псевдомайстра щодо стану виконаних робіт, однак чоловік не поспішав повертати легковики, пояснюючи, що робота ще триває.

Запідозривши молодика у брехні, місцеві мешканці звернулись за допомогою до поліції, про це 12 січня 2024 року повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“У ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці з’ясували, що автомобілі чоловік не ремонтував, а одразу ж переганяв їх до пункту прийому металобрухту, де розбирав та продавав їх на запчастини. Отримані гроші витрачав на власні потреби”, – йдеться в повідомленні.

авто

За узгодженням із прокуратурою слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, 2 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч. 1, 2 ст. 190 КК України «Шахрайство». Санкції вказаних статей передбачають покарання до восьми років ув’язнення із конфіскацією майна.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button