Суспільство

Голова Дніпропетровської ОВА формив свого особистого водія на службу до Нацгвардії - ЗМІ

І план мобілізації виконаний, і водієві більше не потрібно платити з власної кишені

Цей материал також доступний

Поки що тема мобілізації в українському суспільстві є однією з найгостріших, а керівництво країни з місцевою владою та територіальними центрами комплектування вишукують нові і нові способи пошуку майбутніх захисників, деякі керівники знаходять нетривіальні рішення.

За інформацією “Інсайдера”, голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак вигадав оригінальний спосіб як можна виконати план мобілізації та трохи заощадити. Він включив до списків мобілізацію свого особистого водія Георгія Скорохватова. Однак замість передової водій продовжує возити Сергія Лисака, але вже у статусі молодшого лейтенанта Центрального територіального управління Національної гвардії України.

“Таким чином і план мобілізації виконаний, і водієві більше не потрібно платити з власної кишені, оскільки водій тепер отримує грошове забезпечення від держави. Співробітники Дніпропетровської ОВА також не виключають, що незабаром за такою самою схемою мобілізують і інший персонал, який обслуговує Сергія Лисака, а також його знайомих. Однак також не виключено, що цією справою займуться в ГБР і НАБУ, а Офіс Президента дасть свою оцінку діям Лисака”, – зазначає “Інсайдер”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button