Пригоди

Жахливе вбивство на Одещині: на березі річки знайшли обгорілий труп 14-річної школярки

Поруч виявили ніж, пляшку від соняшникової олії, сірники, запальничку

Цей материал також доступний

Обгорілий труп дівчинки знайшли в Ізмаїлі Одеської області, на березі Дунаю. Пізніше поліція затримала її шкільну подругу, яка зізналася у скоєному вбивстві. Тіло виявив місцевий житель уранці 6 січня 2024 року в Корабельному парку під час прогулянки із собакою. Про це пише БессарабіЯ.UA:

“На березі Дунаю він побачив дим, а коли підійшов ближче, то побачив, що горить людина, обличчя якої було прикрите пов’язкою для обличчя. Чоловік негайно викликав наряд поліції”.

Як повідомили «Думській» у поліції, у загиблої дев’ятикласниці були зав’язані очі. На грудній клітці, в районі серця слідчі виявили два колоті ножові поранення. Труп сильно обгорів. Поруч виявили ніж, пляшку від соняшникової олії, сірники, запальничку, обгорілі фрагменти ковдри та одягу.

За кілька годин поліцейські встановили, що дівчинка перед смертю проводила час зі своєю подругою. Та визнала, що вбила її, помстившись таким чином за дрібні крадіжки, які жертва нібито кілька разів робила в неї вдома.

За словами підозрюваної, вона запросила подругу на берег річки, сказала, що приготувала для неї сюрприз, зав’язала їй очі та попросила лягти на розстелену ковдру. Після цього двічі вдарила ножем у серце та підпалила.

Відкрито кримінальне провадження за ст.115 (навмисне вбивство).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button