Суспільство

10 нетверезих водіїв затримали в Миколаєві лише за добу

Патрульні продовжують виявляти у місті водіїв напідпитку

Цей материал також доступний

Патрульні продовжують виявляти у Миколаєві водіїв напідпитку, про що повідомляє пресслужба Патрульної поліції Миколаївської області.

В четвер, 28 грудня 2023 року, близько 23-ї години, патрульні зупинили автомобіль Toyota Rav4 на пр. Центральному за порушення правил дорожнього руху. Інспектори одразу помітили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, но що водій категорично відмовився. Трохи згодом патрульні зупинили автомобіль Dodge на пр. Героїв України за порушення правил дорожнього руху. Патрульні помітили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, на що останній погодився. Результат тесту становив 2,37 проміле, що майже в 12 разів перевищує встановлену норму.

Інший випадок стався на вул. Уль’янових. Патрульні зупинили автомобіль Isuzu за порушення правил дорожнього руху та помітили, що водій має ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння керманич категорично відмовився. За деякий час інспектори виявили та зупинили автомобіль Mitsubishi на пр. Богоявленському, водій якого порушував правила дорожнього руху. Поліцейські помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, на що останній погодився. Результат тесту становив 1,24 проміле, що в 6 разів перевищує допустиму норму.

Загалом, тільки за минулу добу, патрульні виявили та притягли до відповідальності 10 водіїв у стані сп’яніння.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button