ПригодиСуспільствоТема дня

Водій маршрутки №50 у Миколаєві нахамив жінці, яка хотіла проїхати за посвідченням УБД

У коментарях миколаївці по-різному поставилися до цієї ситуації

Цей материал також доступний

Водій маршрутки №50 в грубій формі зробив зауваження жінці, яка намагалася зайти до салону за посвідченням учасника бойових дій. Про це Наталія Б. повідомила 28 грудня 2023 року в “Фейсбук”-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді”:

“Вранці мала неприємну розмову з водієм маршруту №50, сідаючи на кінцевій зупинці на ЖД вокзалі приблизно о 07:10. Водій неодноразово мені в грубій формі робив зауваження на те, що я заходжу першою по посвідченню УБД. Нібито першими повинні заходити люди з грошима, а потім тільки я (я так розумію, “на почин”). Часто скандалить з пасажирами. Прошу прийняти міри до даного водія! Номер ВЕ 6993 АА“, – написала захисниця України.

“Служба Оперативного Реагування” міської ради зареєструвала це звернення, яке мають розглянути протягом шести робочих днів.

У коментарях миколаївці по-різному поставилися до цієї ситуації:

“А що, в маршрутках по убд безкоштовно? Я завжди сплачую проїзд, щоб не псувати собі нерви”;

“Він має вибачатися. Таке не можна залишити без покарання”;

“У всіх є свої забобони, він же не відмовився вас везти. А те що хам, то вже від природи таке. Зараз всі на нервах”.

“Водій, звісно, хам і поводиться по-хамськи. Але я б для того, щоб зберегти собі нерви і не наражати водія на хамство, просто зайшла другою чи третьою. І всі б залишилися спокійні”, – вважає Світлана Т.

“Чому я повинна робити так, як він хоче? Я ніколи не користувалась пільгами УБД. Вважаю, що маю на це право, а таких водіїв треба навчити поважати закони! Повірьте, я не перша така!”, – відповіла на це авторка повідомлення.

“Чого це людина має заходити други чи третя, бо так сказав водій? Шановна, ви чого це… тим паче з УБД… Да цих людей першими треба пропускати!! Ми завдяки їм живемо, той водій так само!!! Він навіть не мав права рота на неї відкривать!!! Жахлива ваша думка!! Чого люди промовчали, їм не соромно? Побазікав би він в мене!!!!”, – підтримала Наталю Ірина В.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button