ПригодиСуспільство

На південному напрямку близько 20 росіян здалися в полон, - Тарнавський

Ще одна група російських військових здалася в полон на Таврійському напрямку за минулу добу. Йдеться про приблизно 20 окупантів. Про це повідомив командувач ОСГВ Таврія бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram у четвер, 28 грудня.

“В операційній зоні ОСГВ Таврія близько 20 окупантів здалися в полон. Також за минулу добу знищено та пошкоджено значну кількість бронетехніки ворога”, – написав він.

За словами Тарнавського, противник зосередився на наступальних та штурмових діях на Авдіївському, Мар’їнському та Запорізькому напрямках.

“Ворог продовжує активні піхотні атаки за підтримки значної кількості бронетехніки. Загалом, на Таврійському напрямку 27 грудня ворог завдав 18 авіаударів, провів 38 бойових зіткнень і здійснив 985 артобстрілів”, – зазначив бригадний генерал.

При цьому він зазначив, що загальні втрати росіян за минулу добу склали 488 осіб та 105 одиниць військової техніки, зокрема, 18 танків, 28 ББМ, 13 артсистем, 23 БПЛА, 16 автомобілів та сім одиниць спецтехніки, а також знищено склад боєприпасів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button