Суспільство

У новий рік з новим житлом: у Миколаєві військовослужбовцям вручили сертифікати на придбання квартир

військові самостійно обирають та вирішують, яку саме квартиру придбати

Цей материал також доступний

27 грудня 2023 року у Миколаєві військовослужбовцям вручили сертифікати на придбання житла, про це повідомили в міській раді.

Мер міста Олександр Сєнкевич подякував нашим захисникам і захисницям за службу:

“Для мене велика честь сьогодні бути разом з вами, представляти громаду Миколаєва і мати можливість зробити те, заради чого я тут. Кожен з вас – достойна людина, яка заслуговує на те, щоб отримати винагороду від держави. Я хотів би подякувати вам за віддану службу”.

Мер нагадав систему, за якою виділялися кошти на сертифікати для придбання житла. Частина від податку військових, що надходила до бюджету міста, поверталася у військові частини на придбання необхідного їм спорядження, інша частина йшла на ці сертифікати. Хто отримає кошти на придбання власного помешкання, визначали військові частини. Також військові самостійно обирають та вирішують, яку саме квартиру придбати.

військові

“Хочу подякувати вашим сім’ям, адже вони постійно переживають за вас. Сподіваюсь, що нові житлові умови сприятимуть тому, що ваші родини будуть ще міцнішими. Вітаю вас зі святами та бажаю перемоги в 2024 році”, – привітав захисників Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо, Миколаїв став одним із перших міст України, що започаткувало програму забезпечення житлом військовослужбовців ЗСУ.За час її дії 199 захисників отримали кошти на придбання власного житла.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button