Пригоди

В центрі Миколаєва кросовер зіткнувся з Skoda Fabia і втік: поліція розшукує очевидців ДТП

Автомобіль був білого кольору

Цей материал також доступний

Відділом розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Миколаївській області встановлюються очевидці дорожньо-транспортної пригоди, про це повідомляють 27 грудня 2023 року в патрульній поліції Миколаївської області.

20 грудня 2023 року, близько 19-ї години, в місті Миколаєві, Центральному районі, на вулиці Пушкінській, на перехресті з вулицею Набережною, при виїзді на Інгульський міст, невідомий автомобіль, кросовер, номерний знак встановлюється, білого кольору, допустив зіткнення з автомобілем Skoda Fabia та не зупиняючись залишив місце пригоди у напрямку проспекту Героїв України”, – йдеться в повідомленні.

У зв’язку з цим, відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Миколаївській області звертається з проханням до громадян, які мають будь-які відомості про вищевказану дорожньо-транспортну пригоду, або місце знаходження розшукуваного транспортного засобу, повідомити за телефонами: (063)996-65-05, (095)007-58-47, (0512)53-18-44, 102 або ж звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Новозаводська 1Б/1, каб. 113.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button