Суспільство

Талановита дівчина з Миколаївщини здобула премію Кабміну за особливі досягнення молоді у розвитку України

Країна підтримує ініціативних молодих людей, які намагаються робити свою Батьківщину краще

Цей материал також доступний

Талановита дівчина із Казанківської громади отримала премію Кабміну за особливі досягнення молоді у розбудові України. 16-річна жителька смт Казанка Баштанського району Ксенія Болотських нещодавно отримала грошову премію від Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Про це повідомила 26 грудня 2023 року Баштанська районна державна адміністрація.

“Молодь завжди була і є рушійною силою. Країна підтримує ініціативних молодих людей, які намагаються робити свою Батьківщину краще з кожним днем…

Ксенія – талановита, багатогранна особистість, котра займається творчою та волонтерською діяльністю, членкиня Казанківської Молодіжної Ради, благодійної організації «Джерело Рідного Краю», студентка комунального закладу фахової передвищої освіти «Новобузький фаховий педагогічний коледж» Миколаївської обласної ради, Миколаївської області”, – йдеться в повідомленні.

Дівчина стала однією з двадцяти стипендіатів. Їй присудили премію у номінації «За національно-патріотичне виховання громадян, утвердження національної ідентичності громадян на основі духовних цінностей українського народу, національної самобутності, підготовку молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, самовідданість, виявлену в захисті незалежності і територіальної цілісності України, популяризацію серед молоді служби у Збройних Силах та інших, утворених відповідно до закону, військових формуваннях та правоохоронних органах».

Загалом премії присуджували у п’яти номінаціях особам віком до 35 років, досягнення яких сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

“Наша молодь – це майбутнє країни, яка вражає світ і наближає перемогу, допомагаючи ЗСУ. Мені дуже приємно, що у Баштанському районі проживає багато талановитих молодих людей. Ми пишаємося нашими митцями, спортсменами, волонтерами, представниками громадського руху і мужніми та відважними громадянами своєї країни”, – зазначив Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button