Пригоди

На Миколаївщині майже за 176 мільйонів гривень відновили підірваний Калинівський міст

Роботи розпочалися в серпні і тривали всього 5 місяців

Цей материал також доступний

У Миколаївській області завершили капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю на автомобільній дорозі Т-15-08 Калинівка – Снігурівка, який був пошкоджений під час бойових дій, про що повідомив голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм.

«Роботи розпочалися в серпні і тривали всього 5 місяців. Вже зараз транспорт проїжджає по цьому шляхопроводу, що задовольняє потреби як військових, так і цивільних осіб. Новий шляхопровід має дві смуги для руху транспорту шириною по 3,5 метра, а також дві смуги безпеки шириною 0,5 метра та два технічні тротуари. Всього його довжина становить майже 50 метрів. Загалом, відновлено понад 520 метрів дороги», – написав він.

Тендер на ремонт вказаного шляхопроводу оголосили у травні 2022 року, за результатами торгів переможцем було визнано компанію «Автострада» з початковою пропозицією в 176 мільйонів 385 тисяч гривень.

Калинівський міст підірвали при обороні Миколаївщини на початку березня 2022 року разом з російським танком Т-72Б3. Це приблизно в 13 кілометрах до в’їзду у Миколаїв.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button