Пригоди

За три дні на Миколаївщині під час пожеж загинуло троє людей

Загинули люди в Очакові, Вознесенську та Первомайському районі

Цей материал також доступний

Протягом тижня на території Миколаївської області зросла кількість пожеж у житловому секторі, а також травмованих та загиблих громадян унаслідок загорянь, повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області.

Так, 23 грудня у м. Очаків під час гасіння пожежі у господарській будівлі пожежники виявили тіло загиблого чоловіка, вік та особа якого встановлюється.

24 грудня у м. Вознесенськ горів житловий будинок. У вогнищі пожежі рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.

25 грудня, протягом доби, врятовано двох людей, одна жінка загинула. Дві пожежі сталися у Миколаєві. На Центральному проспекті горів житловий будинок на площі 100 кв. м, врятовано літню жінку 1952 р. н.

По вул. Пограничній через коротке замикання електропроводки загорілась кімната одноповерхового житлового будинку. З вогнища пожежі у несвідомому стані пожежники евакуювали чоловіка 1982 р. н., якого госпіталізували до лікувального закладу.

Пожежа із загибеллю сталася у с. Вербова Балка Первомайського району. Тут, за попередньою інформацією, через необережне поводження з вогнем загорівся житловий будинок. Під час проведення розвідки на місці виявлено тіло жінки 1948 року народження.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button