Політика

"Кріпосне право таки є", - міськрада не відпускає депутата “ОПЗЖ” від Корабельного району

Питання розглядається не вперше

Цей материал також доступний

Під час позачергової сесії Миколаївської міськради, яка відбулась у суботу, 23 грудня 2023 року, депутати розглядали питання щодо припинення повноважень депутата “ОПЗЖ” від Корабельного району Олега Третяка, однак рішення було не прийнято, – передає кореспондент Кorabelov.info.

Варто зазначити, що це вже вдруге за останні місяці, коли депутати розглядають дане питання на сесії. 28 листопада “за” дострокове припинення повноважень Третяка проголосували лише 16. Саме тоді під час розгляду зазначеного проєкту рішення у депутатів виникла дискусія щодо доцільності повноважень депутата.

“Кріпосне право трошки таки є“, – зазначив після невдалого голосування 28 листопада секретар міської ради Дмитро Фалько, який був доповідачем даного проєкту рішення.

Раніше це питання розглядали й на профільних депутатських комісіях, однак і там проєкт рішення не проходив.

Депутат Миколаївської міської ради Олег Третяк (21.08.1985 р.н., станом на 2020 рік – начальник відділу охорони та режиму порту “Ніка-Тера”), обраний від забороненої нині партії “Опозиційна платформа – За життя”, написав заяву про складання депутатських повноважень (він зробив це ще на початку року, потім просив не розглядати, а потім повторно подав заяву на розгляд колег по міськраді).

За 11 місяців 2023 року Третяк був на сесії Миколаївської міської ради лише два рази.

Нагадаємо, що Корабельній район входить до складу округу №3, а представляють його в міськраді такі депутати: Наталя Горбенко, Олександр Розумний (“Слуга народу”), Марина Мазанко, Зінаїда Моторна, Олег Третяк (“ОПЗЖ”), Анатолій Петров (“Пропозиція”) і секретар Миколаївської міськради Дмитро Фалько (“Пропозиція”).

Ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button