Суспільство

Учні з пʼяти шкіл Миколаївщини виграли гранти по $5 тис. на втілення суперідей

Загалом участь приймало 100 дітей з 10 шкіл області

Цей материал також доступний

Учні з пʼяти шкіл в Миколаївській області, які долучились до програми з громадянської освіти від Spirit of America та savED виграли гранти на реалізацію своїх суперідей по $5000.

“Зафіналили третю хвилю UActive. Та ще й як! Цими вихідними учасники та учасниці нашої програми з громадянської освіти презентували проєкти, над якими працювали упродовж двох місяців навчання. Загалом, до третьої хвилі долучилися 100 учнів та учениць із десяти шкіл Миколаївщини”, – повідомляють в благодійному фонді SavED.

Гранти отримали:

  • команда «Геба» з Березанського ліцею; підлітки розробили проєкт багатофункціонального простору і для молоді, і для людей літнього віку.
  • команда «Буревії» з Кам’яномостівського ліцею; хлопці й дівчата розробили проєкт інтерактивного освітнього ігрового простору «TIME» в холі рідного ліцею;
  • команда «Respect» з Єланецького ліцею №1, котра вигадала проєкт соціального багатовекторного хабу «Місце, що об’єднує»;
  • команда «Клас» з ліцею селища Центральне; школярі створили проєкт івент-календарю освітніх та культурних подій для учнів;
  • команда «BTomodachi» з Баштанського ліцею №2; хлопці й дівчата хочуть поставити в центрі рідного міста LED-екран. З його допомогою вони мріють популяризувати освіту та дозвілля серед мешканців Баштанки.

“На інші команди чекає сюрприз — освітня подорож, котру оплатять наші друзі-меценати. Кошти на неї виділить Микола Капацина — депутат міської ради міста Миколаєва, Почесний консул Данії в місті Миколаєві та області. Ще 50 000 грн з Фонду вільних та небайдужих докладе Вікторія Христенко — депутатка Львівської міської ради, голова комісії освіти та науки, CEO Школи Вільних та Небайдужих”, – зазначили в персслужбі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button