Суспільство

Депутатка Миколаївської облради захотіла скласти мандат та виїхати з України - колеги не підтримали

“За” проголосували лише 28 депутатів

Цей материал також доступний

Представниця партії “За майбутнє” в Миколаївській обласній раді Оксана Калюжна, яку обрали від округу №5, що включає Корабельний район Миколаєва та частину Миколаївського району, попросила колег під час чергової онлайн-сесії підтримати її рішення про складання мандату.

Вона також є заступницею голови постійної комісії з питань науки і освіти, інновацій, молоді, сім’ї і спорту, культури та духовності.

“Я написала заяву про складання повноважень. Будь ласка, відпустіть. Маю за намір їхати до дітей за кордон”, – звернулась вона до інших депутатів.

Як зазначив перший заступник голови облради Антон Табунщик, він особисто спілкувався з депутаткою перед сесією та запропонував включити це питання до порядку денного.

“Ми з вами не перший рік знайомі, будь-яке рішення потребує певного часу, щоб його обдумати. Може ми краще зареєструємо вашу заяву, а проголосуємо вже на наступній сесії. Ви за цей час ще раз зважите своє рішення. Або може якісь зміни у вас відбудуться. Ми особисто з вами знайомі, поважаю вашу думку і нехотілось би вас втрачати”, – висловив свою думку перед голосуванням депутат від “Пропозиції” Олександр Мосін.

Підтримав рішення Калюжної депутат від “Нашого краю” Юрій Кормишкін:

“Треба жити та підтримувати Миколаївську область, знаходячись тут. Якщо депутат їде і думає, що так треба правильно, я поважаю таке рішення і вважаю його правильним”.

Однак не дивлячись на розбіжності думок більшість колег рішення не прийняли, із потрібних мінімальних 33 голосів проголосували “за” лише 28 депутатів.

У свою чергу Оксана Калюжна погодилась на пропозицію депутата Олександра Мосіна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button