Суспільство

Поїдемо шукати миколаївців до Одеси: Кім розповів, чого чекати у разі провалу мобілізації

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім закликав не слухати думки юристів і «мамчиних експертів» з приводу рейдів, а також жартома пригрозив, що у разі, якщо показники з мобілізації впадуть, то працівники ТЦК поїдуть шукати миколаївців-втікачів до Одеси.

Думка щодо мобілізації Кім висловив в інтерв’ю на каналі «Ми – Україна».

Глава ОВА зазначив, що Миколаївська область одна з найкращих в Україні за показниками мобілізації. За його словами, з початку війни з Миколаєва та області було мобілізовано приблизно 33 тисячі осіб, з яких 21 тисяча попрямувала до бойових частин.

– Я дякую нашим чоловікам і жінкам. Наші всі й так пішли, і не в тил, а йшли відбивати Миколаїв та південь. Ті, хто не хотів – переїхали до Одеси, чи ще кудись, тусять там. Якщо у нас «закінчаться» люди, ми поїдемо шукати миколаївців з рейдами до Одеси, якщо шо, – жартівливо пригрозив Кім.

Крім цього, Кім акцентував увагу, що у питанні примусової мобілізації потрібно слухати думку не юристів та блогерів, а військових, яких нема кому змінити.

 Потрібно запитувати, що про це все думають, не блогерів та юристів, а наших хлопців, котрі півтора роки безвилазно сидять десь в окопах. І ось вони говорять на 99%: «Ми попереджали, ваша черга», «Забирайте їх зі спортзалів та ресторанів, і везіть сюди». Така їхня думка і вони праві. Вони півтора роки відслужили та мають право про це говорити. Тому я б думки юристів та «мамчиних експертів», яких розвелося як бруду, не слухав би. Ніхто, крім нас, нашу країну захищати не буде, – сказав Кім.

Також він підкреслив, що відео (судячи з усього, маються на увазі відео, які знімають незадоволені мобілізацією люди, фіксуючи дії ТЦК, а також «поради» та «інструкції» блогерів і юристів, як не потрапити до рук працівникам ТЦК) використовує ворог, щоб «підливати олію у вогонь» та впливати на моральний стан українців.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button