Пригоди

Проти України сьогодні воює 450 тисяч окупантів, - ГУР

Ворог подає викривлені дані, щоб спричинити інформаційний тиск

Цей материал також доступний

російський диктатор володимир путін під час пресконференції 14 грудня 2023 року завищив кількість військових на фронті: не 617 тисяч, а близько 450 тисяч людей воюють проти України. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі єдиного телемарафону.

“Ворог подає викривлені дані, щоб спричинити інформаційний тиск на нашу країну, можливо, продовжити лякати когось за кордоном і додатково мотивувати своє й без того зазомбоване населення. Це не єдина брехня, яка вчора лунала з вуст російського диктатора. В принципі, щоразу, коли він там відкривав рота, він брехав. Але разом із тим російський диктатор вчора зізнався у цілій низці воєнних злочинів і власне заявив, що має намір їх продовжувати. Стосовно цифри угруповання – зараз понад 450 тисяч. Не та цифра, яку вчора озвучила людина, схожа на путіна. Хіба що він порахував разом всіх ліквідованих загарбників, яких не забрали рашисти з поля бою. В такому ключі могла вийти інша цифра. У цілому – це пропаганда”, – зазначив він.

Юсов також підтримав думку керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова про те, що станом на зараз у Кремлі не мають планів вести війну у 2025 році. Але додав, що за підсумками 2024 року плани рф можуть бути скориговані. Юсов переконаний, що для росії був би не бажаним сценарій продовжувати війну довше, бо вже наступного року вплив санкцій стане відчутнішим.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button