Суспільство

У Миколаєві протягом 2023 року прибрали більше 120 рекламних об'єктів

Цю роботу планують продовжувати і наступного року

Цей материал також доступний

У Миколаєві протягом 2023 року продовжився демонтаж незаконних рекламних конструкцій та малих архітектурних форм. Про це повідомив заступник директора департаменту внутрішнього фінансового контролю нагляду та протидії корупції Миколаївської міськради Віталій Ярошенко, передає пресслужба міської ради.

Він нагадав, що на початку року було ухвалено рішення про демонтаж тимчасових споруд щодо яких є відмова в продовженні оренди землі та в яких вже тривалий час жодна господарська діяльність не ведеться, вони мають занедбаний стан та вигляд. Це стосувалось і рекламних конструкцій. Їх прибирали з вулиць міста за наявності наказу про демонтаж департаменту архітектури та містобудування, а також з огляду на їх технічний стан.

«Половина із демонтованих рекламних конструкцій були прибрані після звернень громадян, які надходили до контакт-центру при Миколаївській міській раді. Ці конструкції мали неохайний зовнішній вигляд, а нашим містян небайдужий вигляд міста», – зазначив Ярошенко.

Всього з початку року демонтовано 15 тимчасових споруд, близько 35 великих рекламних щитів, а також більше 90 інших елементів зовнішньої реклами.

Цю роботу планують продовжувати і наступного року.

Також ведеться робота з власниками рекламних засобів та МАФів, яких спонукають самостійно прибирати свої об’єкти після того, як закінчились терміни дозволів на їх розміщення. Якщо реакції немає, роботи доводиться виконувати департаменту, адже такі конструкції можуть нести небезпеку для містян.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button