Пригоди

На Миколаївщині пасажир виштовхав таксиста з салону, а потім розбив авто у ДТП

Таксист мав відвезти його з Вознесенська до Южноукраїнська

Цей материал також доступний

У Вознесенському районі ввечері 13 грудня 2023 року чоловік викрав автомобіль таксиста і потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, про що повідомили у Вознесенському районному управлінні поліції.

До чергової частини Вознесенського райуправління поліції звернувся місцевий мешканець з повідомленням про те, що невідомий чоловік у райцентрі заволодів його автомобілем Hyundai Elantra та поїхав у напрямку міста Южноукраїнська. У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували, що потерпілий працює водієм таксі. Заявник приїхав на виклик за пасажиром, якого мав відвезти в Южноукраїнськ.

По дорозі фігурант, погрожуючи застосуванням насильства, виштовхав потерпілого з автівки, пересів за кермо та зник з місця події.

Під час подальших оперативних розшукових дій правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та викраденого транспортного засобу на одній із вулиць райцентру. 35-річний викрадач не впорався із керуванням та скоїв ДТП, після чого знаходився біля автівки.

Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

Нині за погодженням з прокуратурою затриманому поліцейські оголосили про підозру за частиною 2 статті 289 Кримінального Кодексу України («Незаконне заволодіння транспортним засобом»). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button