Пригоди

ДБР не відкривало провадження після скарги миколаївця, що його намагався зґвалтувати брат-поліцейський

"Не всі діяння містять в собі склад кримінального правопорушення"

Цей материал також доступний

Державне бюро розслідувань не веде розслідування кримінального провадження після скарги жителя Миколаєва, що його начебто намагався зґвалтувати родич з поліції. Про це розповів керівник Першого слідчого відділу теруправління ДБР, розташованого у Миколаєві, Сергій Козюра, передає ПН.

Як відомо, о 5 годині ранку 16 листопада у поліцію подзвонив 24-річний чоловік і заявив, що його у лазні намагався зґвалтувати двоюрідний брат 26-річний Дмитро Л., який служить інспектором у ювенальній поліції. Також, за попередньою інформацією, під час конфлікту полійцейський здійснив один постріл з пістолету для відстрілу гумових куль травматичної дії. Лейтенант поліції Дмитро А. запевняв своїх колег, що його двоюрідний брат бреше.

“Дійсно в медійній площині такий факт був. Державне бюро розслідувань реагує на всі повідомлення, де можливо причетні працівники правоохоронного органу. Але хочу звернути увагу, що не всі діяння містять в собі склад кримінального правопорушення. Є також діяння, які відносяться до категорії приватного обвинувачення. Тобто без волі потерпілого не можна розпочати досудове розслідування. Можу лише повідомити, що за цим фактом досудове розслідування в ТУ ДБР у Миколаєві не здійснюються”, — розповів співробітник ДБР.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button