Пригоди

Миколаївець заявив, що його намагався зґвалтувати брат-поліцейський

Під час конфлікту той ще здійснив один постріл з пістолету

Цей материал також доступний

У Миколаєві 24-річний чоловік заявив, що його намагався зґвалтувати двоюрідний брат, який служить інспектором у ювенальній поліції, про що виданню ПН повідомили співрозмовники у правоохоронних органах.

Майже о п’ятій годині ранку 16 листопада до поліції зателефонував 24-річний Микола Л., який просив допомоги через те, що його 26-річний двоюрідний брат Дмитро А. намагався його зґвалтувати. Він також додав, що останній є працівником поліції та має при собі вогнепальну зброю. Інцидент трапився у лазні в Центральному районі міста.

Поліцейські, які прибули на місце виклику, встановили, що Микола Л., його брат Дмитро А., та працівник лазні Олександр Ш. з вечора попереднього дня відпочивали разом та вживали спиртні напої.

Згодом Микола Л. пішов до іншої кімнати спати. Через деякий час він відчув, що “хтось намагається вступити з ним у статевий акт”. 24-річний чоловік каже, що відкривши очі, побачив свого брата-поліцейського, відштовхнув його та почав тікати з приміщення і згодом подзвонив у поліцію.

Також, за попередньою інформацією, під час конфлікту полійцейський здійснив один постріл з пістолету для відстрілу гумових куль травматичної дії.

При цьому Микола Л. розповів поліцейським, що він вже два роки співмешкає зі своїм двоюрідним братом та вони знаходилися у відносинах протягом цього часу.

Лейтенант поліції Дмитро А. запевняв своїх колег, що його двоюрідний брат бреше, а у них просто виник конфлікт і суперечка на фоні вжиття алкоголю.

Обидва учасники подій на місці пройшли тест на стан сп’яніння. У заявника Drager показав результат у 1,27 проміле, у його брата-поліцейського — 0,39 проміле.

Оскільки у зґвалтуванні заявник винуватить працівника поліції, то матеріали про інцидент передані слідчим Держбюро розслідувань для встановлення деталей ймовірного злочину.

Також зазначимо, що в Telegram-каналах повідомляють, що брати шукали третього учасника для тижня сумісних інтимних утіх. А потім поліцейський приревнував брата до ще одного чоловіка.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button