Суспільство

Сєнкевич на саміті в Дубаї увійшов до складу правління Глобальної угоди мерів

"Сєнкевич вирішив складне завдання щодо водопостачання міста під час війни", - йдеться в повідомленні

Цей материал також доступний

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич увійшов до Ради мерів та лідерів Глобальної угоди мерів (GCoM) для захисту місцевих рішень. Це сталось 3 грудня 2023 року, під час Всесвітнього кліматичного саміту COP-28 у Дубаї, – повідомляють в пресслужбі організації.

Як зазначають в організації, мер Сєнкевич є мером Миколаєва з 2015 року та був переобраний на другий термін у листопаді 2020 року. Протягом усього свого перебування на посаді Сєнкевич ефективно співпрацював із урядом України, міжнародними державними організаціями та фінансовими установами.

“Його основна увага приділялася скороченню енергетичної бідності шляхом підвищення енергетичної безпеки та ефективності, а також підвищення стійкості міської інфраструктури. Примітно, що мер Сєнкевич вирішив складне завдання щодо збереження енергетичної інфраструктури та водопостачання міста під час війни Росії проти України”, – йдеться в повідомленні.

«Навіть у розпал жорстокої війни на захист свободи та демократії мер Сєнкевич також знаходить способи очолити боротьбу зі зміною клімату», – сказав Майкл Р. Блумберг, спеціальний посланець Генерального секретаря ООН з кліматичних амбіцій та рішень, засновник Bloomberg Philanthropies. – «Його рішуче керівництво зміцнить Глобальну угоду мерів та її роботу на місцевому саміті COP28 щодо дій у галузі клімату — і за його межами».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button