Суспільство

У Миколаєві стартує навчання з англійської мови для ветеранів та членів їхніх родин

В межах проекту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей»

Цей материал також доступний

У середу, 13 грудня 2023 року, в межах проекту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей» у Миколаєві стартує курс з вивчення англійської мови для миколаївських ветеранів та членів їхніх родин. Про це йшлося публічних обговорень «Можливості для ветеранів та їхніх родин. Миколаївщина», пишуть «НикВести». Наразі стартує група початкового рівня, однак організатори розглядають можливості запуску груп різних рівнів, у тому числі бізнес-англійської.

«Одна група може складатися з 12-15 людей. Ми робили запит, яка саме англійська потрібна, це англійська для бізнесу, це початковий курс, чи якийсь середній. Поки ще у нас назбиралася група початкового рівня, але наступного року для цієї ж групи плануємо зробити вищий. Але будуть й інші групи», — повідомила одна з організаторів заходу Анна Сальник.

Організатори навчання створили спеціальну форму реєстрації, де охочі можуть обрати, який рівень освіти вони хотіли б отримати та коли їм буде зручно займатися.

Зареєструватися на курс можна через спеціальну Google-форму. Окрім англійської мови можна обрати для себе інший вид допомоги або навчання в рамках проекту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей» за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини командою DVV International в Україні та центром освіти дорослих «Південь».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button