Суспільство

Робітників райадміністрацій, департаментів: Сєнкевич нагородив своїх підлеглих

7 грудня відзначають професійне свято представники місцевого самоврядування

Цей материал також доступний

У четвер, 7 грудня 2023 року, відзначають професійне свято представники місцевого самоврядування.

До своїх підлеглих з привітальними словами звернувся миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Читайте також: У Цуканова – новий заступник: помічник нардепа Гайду тепер – в Корабельній райадміністрації

Мер зазначив, що та робота, яку вони виконують, найважча. Адже складно працювати з каменем, з металом, але найважче — з людьми. Перейматися їхніми проблемами, старатися їм допомогти, навіть коли це здається неможливим.

«Я хочу вам подякувати. Багато хто з вас залишився тут під час війни, у зоні ризику. Всі ви продовжуєте працювати, виконувати свою роботу і не очікуєте вдячності. Знаходьте в собі і надалі сили та мотивацію, щоб продовжувати робити свою справу якісно та на високому рівні, наближаючи нашу перемогу», – побажав мер.

Читайте також: Сєнкевич затвердив збільшення штату адміністрації Корабельного району на 5 працівників

Переходячи до церемонії нагородження, найперше Сєнкевич згадав тих представників місцевого самоврядування, які поклали своє життя, відстоюючи незалежність країни на фронті. Це головний спеціаліст відділу з національно-патріотичного виховання Управління у справах ветеранів війни, внутрішньо переміщених осіб Сергій Гуссіді та заступник начальника відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Володимир Сокуренко. Їх посмертно нагородили почесними відзнаками міського голови, які отримали рідні Героїв.

Також почесними грамотами в цей день були нагороджені депутати Миколаївської міськради, співробітники управлінь, департаментів, адміністрацій районів міста та комунальних підприємств.

Читайте також: “У нас що, війна скінчилася?”, – в Корабельному обурені ремонтом площі перед адміністрацією

Завершуючи урочисту частину заходу, міський голова Олександр Сєнкевич зазначив, що Миколаїв наразі робить великі кроки вперед, які визнаються за кордоном. І в цьому також є заслуга присутніх.

«Наша з вами робота щодо повоєнної відбудови є прикладом для інших громад України. Ми перші з вами, хто займається питаннями плану нашого майбутнього відновлення, ми разом з Харковом єдині два міста в країні, які працюють з ООН в напрямку створення речей, які потім інші міста будуть наслідувати. Ми перші в прикладі роботи міста та країни — Данія і Миколаїв — це приклад для всіх громад, ми унікальні в цьому. Це все, в тому числі, і ваша робота та заслуга. Ви частина цього миколаївського успіху. Ідіть вперед і все в нас вийде. Дякую вам за роботу!», – сказав Сєнкевич.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button