ПригодиСуспільство

«Поверніть викраденого товариша»: таксисти в Миколаєві заблокували ТЦК

Миколаєві мав місце конфлікт між працівниками ТЦК (військкомату) та водіями служби таксі 994. Відео

Цей материал також доступний

Вдень у середу, 6 грудня 2023 року, у Миколаєві мав місце конфлікт між працівниками ТЦК (військкомату) Інгульського району та водіями служби таксі 994.

Як розповів «Новинам-N» таксист Олександр Г., зранку він вийшов із під’їзду свого будинку на вул. Казарського. Раптом до нього під’їхав кросовер MG білого кольору з якого вийшли кілька людей, одягнених у камуфляжну форму. Невідомі представилися співробітниками ТЦК Інгульського району та в ультимативній формі вимагали проїхати з ними до військкомату. Олександр стверджує, що розмовляли з ним у гранично хамській тональності, загрожували в’язницею. Незважаючи на погрози, чоловік відмовився їхати із невідомими. У відповідь вони викликали поліцію.

Патрульні, що приїхали на місце, запропонували Олександру альтернативу: або він їде з ними добровільно, або на нього одягнуть наручники і доставлять силою. Чоловік погодився.

«Я думав, що мене повезуть до райвідділу поліції, де можна у всьому спокійно розібратися. Проте патрульні привезли мене до ТЦК Інгульського району. При цьому їм відчинили ворота і вони заїхали прямо на територію військкомату» – розповідає таксист.

Ще на початку інциденту Олександр по рації попросив допомоги у своїх колег, розповівши, що його викрали невідомі та намагаються відвезти до військкомату. Тож на момент їхнього приїзду волі воріт ТЦК зібралося вже понад 30 автомобілів таксі.

У ТЦК на, за словами Олександра, щодо нього склали адміністративний протокол за неявку до військкомату, а потім раптом оголосили, що він нібито перебуває у розшуку, що було для водія повною несподіванкою.

Тим часом таксисти, які приїхали, фактично заблокували рух по вул. 12-й Поздовжній, вимагаючи відпустити незаконно викраденого товариша. До них «на переговори» вийшли кілька працівників ТЦК.

“Війни немає? То есть пацаны мои с роты гибнут просто так, да?.. Я их хороню по два раза в неделю!.. Шо ты улыбаешся, бл*ть? Войны нет? Вы  ох*рели? У вас война даже не начиналась, я так понял? “Мы будем бабло косить”, да?.. А сейчас что вы делаете?.. Для чего вы сюда приехали? Пацана своего забрать? Если пацан срется под себя и не может прийти в военкомат сам, своими ногами?”,  обурено кричали військові на таксистів.

Розмова з самого початку велася «на підвищених тонах», постійно погрожуючи перерости в бійку. Розвитку інциденту в цьому напрямку зуміли запобігти патрульні поліцейські. Однак таксисти не їхали і стояли на своєму: «Поверніть викраденого товариша».

Зрештою, після довгих перипетій Олександра все ж таки випустили з військкомату, щоправда, виписавши йому повістку на завтра — з’явитися для уточнення відомостей.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Шурка а ты какого [censored] здесь пишешь ????? Собирай монатки и давай в корабельный тцк !!!!!! Таксисты красавчики !!!!!! Тому с тцк , который речь толкал , какие проблемы у тебя , ты сильно умный , с какого за тебя , твою зарплату должен таксист или еще кто либо из простых воевать ?????? Ты деньги каждый месяц получаешь вот и вперед !!!!!! Таксисты вам респект , ту повестку для уточнения данных и сразу на войну , выкинь и забудь !!!!!! Шурка а ты вещи собирай

  2. Диалог высокоинтеллигентных людей )) уже немного отвык от такого высокого уровня культуры...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button