Суспільство

У День Збройних Сил України в Миколаєві відзначили 48 оборонців міста

Шість Героїв відзначені посмертно

Цей материал також доступний

У День Збройних Сил України в Миколаєві вручили Почесні відзнаки за оборону міста. Про це повідомила пресслужба 6 грудня 2023 року Миколаївська міська рада.

“Громада Миколаєва вдячна сміливцям, які стали на захист своєї землі та зупинили російських окупантів.

Наше місто одним із перших прийняло на себе ворожий удар. У перші, визначальні тижні, оборону Миколаєва тримали як військовослужбовці, так і звичайні громадяни.

Сьогодні ми дякуємо їм за мужність та відданість, можливість жити і працювати у вільному місті”, – йдеться в повідомленні.

Церемонію нагородження розпочали із вшанування пам’яті тих, хто загинув, захищаючи Миколаїв. Кожне втрачене життя – велика трагедія. Невимовне горе для родини. За кожним із них мала би бути ще довга історія, яку безжально обірвала війна. Місто пам’ятає своїх Героїв…

Мер Олександр Сєнкевич зазначив – велика перемога складається з безлічі маленьких кроків.

“Важко переоцінити оборону Миколаєва. Це заслуга кожного та кожної, хто став до бою. Дякую всім, хто нині боронить Українську державу та наших людей. У День Збройних Сил України ми вже вчетверте, та не востаннє, нагороджуємо наших мужніх захисників. Медаллю “За оборону Миколаєва” сьогодні відзначено 48 людей, які в найтяжчий час стали до бою. Шість Героїв відзначені посмертно”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button