Суспільство

Зібрали речі на фронт: у ВПУС пройшла акція “Подаруй тепло захисникові!”

Дві великих коробки було передано на Херсонський напрямок

Цей материал також доступний

До Дня Збройних сил України, Дня волонтера та Дня Святого Миколая у колишньому ПТУ №1, а нині Вищому професійному училищі суднобудування (ВПУС), яке прозташоване в Корабельному районі міста Миколаєва, пройшла акція “Подаруй тепло захисникові!”. Про це 6 грудня 2023 року повідомили в навчальному закладі.

“Учні, педагогічний колектив та батьківська спільнота зібрали для захисників смаколики, теплі шкарпетки, грілки, окопні свічки, розпалювачі, чай, каву, ліки, засоби гігієни та інші необхідні в фронтових умовах речі. Дві великих коробки було передано через волонтерів на Херсонський напрямок, одна “Новою поштою” відправлена на Бахмутський напрямок. Дякуємо всім, хто долучився!

Вітаємо наших захисників та захисниць з професійним святом! Ми щодня дякуємо вам, коли прокидаємося, і шлемо подумки добро, коли лягаємо спати! Дякую, що захищаєте ваші сім’ї та країну. Це титанічна робота! Вами захоплюється весь світ і пишаються українці! Ви — наші захисники й захисниці, що не бояться ворога, а сміливо дають йому копняка. З Днем Збройних сил України!”, – йдеться в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button