Пригоди

Нічна ворожа атака по Україні: на Миколаївщині збито два ударні БпЛА

Загалом знищено 10 ударних БпЛА в різних регіонах України

Цей материал також доступний

У ніч на 5 грудня 2023 року противник атакував ударними БпЛА «Shahed-136/131» з двох напрямків – Курська область та Приморсько-Ахтарськ -рф, а також зенітними керованими ракетам С-300, які спрямував по цивільних об’єктах Донеччини та Херсонщини.

Про це повідомляють Повітняні Сили ЗС України.

Повітряна тривога оголошувалась на півдні, в центрі та на заході країни.

Усього в ударі зафіксовано 17 ударних БпЛА типу «шахед» та шість зенітних керованих ракет ЗРК С-300. В результаті бойової роботи знищено 10 ударних БпЛА в різних регіонах України.

До відбиття повітряного нападу противника залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

“Під час нічної дронової атаки в зоні відповідальності Сил оборони півдня України підрозділами ППО було знищено 4 БпЛА типу “Shahed-131/136”.

  • 2 на Миколаївщині,
  • по 1 на Херсонщині і Вінниччині.

Влучань не допущено”, – йдеться в повідомленні Сил оборони півдня України.

За повідомленнями Повітряних сил, ворожі дрони долетіли до Львівської та Івано-Франківської областей.

“Під час повітряної тривоги 3 ворожі безпілотники атакували обʼєкт інфраструктури на Львівщині. Внаслідок удару виникла пожежа. Є незначні руйнування. Обійшлося без жертв та постраждалих”, – повідомляють в ОВА.

У Хмельницькій області повідомляли про роботу ППО. На щастя, обійшлося без постраждалих та пошкоджень будівель. Про це повідомив в соцмережі Facebook перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button