Пригоди

В Корабельному районі поліція "виховувала" самогонщиків і п'яниць, курців і поганих батьків

Поліцейські склали 25 адміністративних матеріалів за вихідні (2 - 3 грудня 2023 року)

Цей материал також доступний

З метою забезпечення публічної безпеки та правопорядку поліцейські цілодобово у співпраці з іншими силовими структурами патрулюють вулиці міста, вибірково перевіряють осіб, слідкують за дотриманням обмежень комендантської години. Про це 4 грудня 2023 року повідомила пресслужба поліції Миколаївської області.

Співробітники управління превентивної діяльності обласного главку поліції спільно із поліцейськими Миколаївського райуправління за підтримки бійців роти поліції особливого призначення та патрульних поліцейських провели комплексне відпрацювання закладів та вулиць обласного центру у вихідні дні.

“У ході відпрацювання поліцейські склали 25 адміністративних матеріалів, а саме: 6 – за ст.152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», 3 – ст.175-1 КУпАП «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях», 4 – ст.176 КУпАП «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення», 4 – ч.1 ст.177 КУпАП «Придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення», 4 – ч. 1 ст. 178 КУпАП «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді», 1- ч. 1 ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей»”, – йдеться в повідомленні.

Рейд на дотримання коменданської години у Корабельному районі

Також поліцейські перевірили шістьох громадян, які перебувають під адміністративним наглядом та двох, які вчиняли домашнє насильство. Разом з тим перевірили сім торгівельних та розважальних закладів, за результатами яких порушень встановлених обмежень режиму роботи не виявили.

Поліція Миколаївщини вкотре закликає мешканців дотримуватись правопорядку та законності, а також сприяти правоохоронцям у виконанні ними службових обов’язків.

Нагадуємо, що комендантська година починається з 00:00 ночі і триває до 5:00 ранку.

Під час комендантської години заборонено перебувати у громадських місцях і на вулиці.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button