ПригодиСуспільствоТема дня

Скандальний генделик у Корабельному "прикрито" поліцейськими: знайшли там сурогатний алкоголь

Адмінматеріали поліцейські направили до суду. ФОТО

Цей материал також доступний

В Корабельному районі міста Миколаєва поліцейські припинили діяльність точки з продажу сурогатного алкоголю в генделику “Чернігівське“, що біля залізничного переїзду. Власника та продавця притягли до адміністративної відповідальності, – про це 1 грудня 2023 року повідомляє пресслужба поліції Миколаївської області.

Нагадаємо, ми писали:
Генделик в Корабельному наливає військовим алкоголь,
а от людяності не має, – захисник України

Про те, що у закладі на пр. Богоявленському здійснюють торгівлю алкоголем невідомого походження, поліцейським стало відомо під час моніторингу засобів масової інформації. Співробітники управління превентивної діяльності обласного главку поліції Миколаївщини перевірили цю інформацію та задокументували факт продажу нелегальної алкогольної продукції.

“У закладі правоохоронці вилучили 14 літрів горілки і коньяку та 18 літрів пива і слабоалкогольних напоїв, які реалізовувались у пляшках без марок акцизного податку встановленого зразка.

Також власник закладу не надав правоохоронцям документи на провадження господарської діяльності.

Відносно чоловіка поліцейські склали адміністративний протокол за ст. ч. 1 ст. 164 КУпАП та відносно продавчині за ч. 1 ст. 156 КУпАП”, – йдеться в повідомленні.

Адмінматеріали поліцейські направили до суду для прийняття рішення.

Місцеві мешканці побоюються, щоб цей генделик скоро знову не почав праціювати. Бо, за їхньою думкою, цей “позор району” давно вже треба закрити назавжди.

P.S. На жаль, сталося, як боялися: вже на наступний день після повідомлення поліції скандальна забігайлівка “Чернігівське” знов працювала, наче й не було нічого.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button