Пригоди

Обшук у офіцера поліції: його підозрюють у продажу інформації про померлих в Миколаєві

За грошову винагороду надавав інформацію співробітникам ритуальних агенцій

Цей материал також доступний

В Миколаєві на робочому місці офіцера поліції пройшли обшуки — правоохоронця підозрюють у продажу інформації про померлих ритуальним агентам. Як повідомляється 1 грудня 2023 року, інформацію про це «Новинам-N» підтвердили у прокуратурі Миколаївської області.

Слідчі дії проводились у рамках розслідування кримінального провадження за ст.361-2 «Несанкціонований збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом, що зберігається в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або на носіях такої інформації».

Як з’ясували журналісти, правоохоронець за грошову винагороду повідомляв співробітникам ритуальних агенцій інформацію, що надійшла до поліції, про осіб та адреси померлих людей, а також передавав контакти родичів для зв’язку. Таким чином «ритуальники» оперативно могли прибути на місце та запропонувати свої послуги з поховання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. А, так так робиться скрізь, це мафія. Часто-густо ритуальнки прибувають до квартири чи будинку померлого раніше, ніж поліцейські, яких викликали родичі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button