Суспільство

Частникам, торговій базі, водоканалу, облтеплоенерго... Кому в Корабельному районі депутати землю роздали

За рішеннями сесії Миколаївської міськради від 28 листопада 2023 року

Цей материал також доступний

Під час онлайн-засідання сесії Миколаївської міської ради 28 листопада 2023 року депутати розглянули багато (в тому числі земельних) питань. Щодо Корабельного району – на сесії підтримали при голосуванні лише ті земельні питання, які були з попередніми позитивними висновками депутатських комісій, – повідомляє кореспондент Кorabelov.info.

Так “пройшли” проєкти рішень про надання дозволу ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування нежитлових об’єктів за адресами:

вул. Глинки, 8К просп. Корабелів, 2А, пров. Дунайської Флотилії, 5А (забудовані земельні ділянки) – за цими адресами функціонують пункти видачі очищеної води від даного підприємства;
вул. Самойловича, 42.

Також підприємству надали дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування об’єкту критичної інфраструктури (модульної котельні) по вул. Янтарній (біля школи №47).

МКП «Миколаївводоканал» отримав дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування насосної станції каналізації №8 по вул. Приміській (забудована земельна ділянка).

Спільне підприємство «Миколаївська універсальна торгова база» отримало дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Приміській, 64/1 (забудована земельна ділянка).

Миколаївська обласна спілка споживчих товариств отримала дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. 295 Стрілецької Дивізії, 85-А в Корабельному районі м. Миколаєва (забудована земельна ділянка).

Проголосовано також (із зауваженнями директора юридичного департамента міськради) передачу в оренду громадянину Возному Вячеславу Юрійовичу земельної ділянки в 61 кв.м строком на 15 років для обслуговування будівлі магазину по пр. Корабелів, 15/8.

Окрім цього, прийнято рішення про зміну цільового призначення земельної ділянки, яка належить на праві приватної власності громадянину Нагорному Олександру Олександровичу, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу по вул. Ольшанців, 290/5.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button