Суспільство

Миколаївців запрошують на роботу: у місті діє ярмарок вакансій

Їх розгорнули у чотирьох локаціях міста

Цей материал також доступний

У чотирьох локаціях міста Миколаєва розгорнули ярмарок вакансій. Тут містяни можуть дізнатися завжди актуальну інформацію про вакантні робочі місця на комунальних підприємствах, передає повідомляє пресслужба міської ради.

У зв’язку з повномасштабною війною і необхідністю захищати кордони нашої держави, міські комунальні підприємства постійно відчувають потребу в працівниках. Тому за дорученням мера міста Олександра Сєнкевича з метою покращення ситуації на підприємствах та інформування містян організували таку акцію.

“Спільно з Обласним центром зайнятості ми обрали актуальні вакансії на наших міських підприємствах, зробили стенди, які будуть розміщені по місту. Намагаємося обирати місця, де їх побачить якомога більше людей”, – розповіла заступниця директора департаменту економічного розвитку Діна Шевченко.

Тут можна знайти інформацію про актуальні вакансії по кожному підприємству, заробітну плату та номери телефонів для уточнення питань, що виникли. Інформація оновлюватиметься кожні 10 днів.

Стенди розміщені в Туристично-інформаційному центрі, ЦНАПі, відділенні територіального центру соціального захисту населення в Центральному районі та в адміністрації Інгульського району. За сприятливої погоди також будуть організовані ярмарки просто неба.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button