Суспільство

Будинок у Корабельному, пошкоджений ворожими обстрілами, відремонтують за 15 млн

Всі роботи мають бути виконані до 20 травня 2024 року

Цей материал також доступний

Департамент житлового комунального господарства Миколаївської міської ради оголосив тендер на капітальний ремонт житлового будинку в Корабельному районі міста Миколаєва, розташований по вулиці Самойловича, 8-а. Даний житловий багатоповерховий будинок був пошкоджений під час ворожих обстрілів.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro. На даний час триває процес подачі тендерних пропозицій, кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 08 грудня 2023 року. 11 грудня відбудеться проведення аукціону.

Згідно з поданою інформацією на сайті, підрядник повинен за 15 мільйонів 90 тисяч 693 гривні: розібрали покриття підлог стін та стелі, відремонтувати стіни, посилити стінові панелі, зробити утеплення покриттів, улаштувати тепло та звукоізоляцію, відремонтувати балкони, облаштувати пандуси, замінити вікна та двері та інше.

Всі роботи мають бути виконані до 20 травня 2024 року.

Нагадаємо: в ніч на 23 жовтня 2022 року, орієнтовно о 01:30 Миколаїв зазнав обстрілу ракетами типу С-300, і одна з ракет потрапила до п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Самойловича, зруйнувавши квартири на п’ятому поверсі. Обрушився четвертий у третій поверх другого під’їзду. Уламками та вибуховою хвилею в ньому винесло вікна, двері, понівечило балкони. Було пошкоджено також теплотрасу, дитячий майданчик та кілька припаркованих автомобілів.

“5 людей отримали поранення. Тимчасовий дах у п’ятиповерхівці мешканці робили власним коштом у грудні 2022 року, так і не дочекавшись допомоги від місцевої влади.

Будинок вже рік чекає реконструкції…((“, – написав восени 2023 року на своїй сторінці в соцмережі “Фейсбук” депутат Миколаївської міської ради Сергій Щербаков, квартиру якого в цьому будинку було зруйновано.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button